Over Hembofisc

Over Hembofisc

Hembofisc staat voor: Heidi Marysse boekhouding en fiscaliteit.

Bij Hembofisc staat de zaakvoerder en tevens oprichter, Heidi Marysse, als centraal persoon voor het contact met de klant. Dit persoonlijk contact staat voor open communicatie en eerlijkheid naar de klant toe. De ligging van het kantoor, in de industriezone te Waregem, is voor de klanten makkelijk bereikbaar.

Hembofisc heeft zowel eenmanszaken, vennootschappen en particulieren als klant.

Ons boekhoudkantoor bestaat momenteel uit een kleine maar goed samenwerkende groep. Deze bestaat uit de zaakvoerder Heidi Marysse en één werkneemster, Cloë Vandenbogaerde. Daarnaast doen we beroep op een stagiaire en een begeleid werkster voor de administratieve taken. Er wordt ook beroep gedaan op zelfstandige onderaannemers in de drukke periodes. Dit maakt van ons kantoor dan ook een klein kantoor waar naar perfectie gestreefd wordt op boekhoudkundig en fiscaal vlak. De medewerkers en zaakvoerder worden dan ook voortdurend bijgeschoold om up-to-date te blijven zodat de klant ten alle tijde de juiste informatie krijgt. Klanten worden ook voortdurend op de hoogte gehouden van de nieuwste weetjes op boekhoudkundig en fiscaal vlak via de nieuwsbrief.

Voor fusies, overnames en dergelijke wordt samengewerkt met andere deskundigen om alles in goede banen te leiden.

Je kan bij ons terecht tijdens de kantooruren of op afspraak (Zie rubriek 'Contact').

Onze troeven

  • Klein kantoor
  • Makkelijk bereikbaar
  • Persoonlijk contact met de klant
  • Alle nieuwste informatie via de nieuwsbrief
  • Erkend boekhouder - fiscalist

Onze medewerkers

...
Heidi Marysse
Zaakvoerder
Erkend boekhouder-fiscalist

Heidi Marysse is zaakvoerder en tevens oprichter van Hembofisc. Zij staat in voor het persoonlijk contact met de klanten en controleert elk dossier persoonlijk. Ze werkt samen met andere accountants/boekhouders indien dit in het belang van de klant is.

...
Johny Lotthoir
Erkend boekhouder-fiscalist

Johny werkt reeds geruime tijd op kantoor.

...
Cloë Vandenbogaerde
Boekhoudkundig bediende

Cloë werkt parttime bij ons op kantoor als ze geen werk heeft als kleuterleidster. Ze staat in voor: hulp in de boekhouding, inboeken, opmaak detail afsluiting, winstberekening, opmaak & invullen personenbelasting en bijlagen.

Getuigenissen van klanten